Mozzarellatäytteiset eväspatongit
Herkulliset mozzarellatäytteiset patongit sopivat esimerkiksi lounaaksi tai kesäiseksi piknikevääksi.
Ainekset
- 2 täysjyväpatonkia
- 1 tlk (n. 170g) pestoa
- 3 tomaattia
- 3 kevätsipulia
- 1 jääsalaatti
- 1 pkt mozzarellaa (rasvaa max. 9 %, esim. Juustoportin Kevyt Mozzarella)
- muutama tuore basilikanoksa
Valmistusohje
1. Leikkaa patongit neljään osaan ja halkaise palat. Voitele leikkauspinnat pestolla.
2. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa salaatin lehdet ja revi ne tarvittaessa pienemmiksi paloiksi.
3. Levitä tomaattiviipaleet, kevätsipulit, mozzarellaviipaleet, salaatinlehdet ja basilikan lehdet toiselle patonginpuolikkaista. Nosta toinen puoli päälle. Tarjoile sellaisenaan tai kietaise patongit folioon ja ota evääksi.
Lisää mainioita eväsleipiä:
Kotiliesi.fi: McPatonki – patonki pikkelöidyillä kasviksilla
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous