Mufeletit
Mustikkainen mufeletti eli muffinin muotoon laadittu omeletti on loistava laiskan sunnuntain aamiainen.
Ainekset
- 200 g babypinaattia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 kananmunaa
- 1 dl ranskankermaa
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
- 1 tl kuivattua minttua
- 1/2-1 dl mustikoita
- 80 g punahomejuustoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele muffinssivuoat tai käytä silikonisia vuokia.
2. Pyöräytä pinaattia öljyssä kuumalla pannulla vain sen verran, että se pehmenee. Vatkaa munat ja ranskankerma sekaisin, mausta pinaatilla, suolalla, pippurilla ja mintulla.
3. Jaa sekä mustikat että juusto pieninä nokareina vuokien pohjalle. Kaada munaseos päälle. Jätä vuokien yläreunaan kohoamisvaraa 2–3 cm. Paista uunissa 15–20 minuuttia ja tarjoa heti.
Herkkuja aamupalalle kananmunasta:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous