Reseptit

Muna-anjovistapakset

Muna-anjovistapakset sopivat vaikkapa pääsiäisaterian alkuun tai vappubrunssin huikopaloiksi. Sitruuna ja tilli kruunaavat muna-anjovistapakset.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Seppo Saarentola/Skoy

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 12 rukiista palttoonnappia
  • kevytmajoneesia
  • 6 kananmunaa
  • 1 rasia anjovisfileitä
  • 1 sitruuna
  • tilliä

Valmistusohje

 

Voitele palttoonnapit ohuelti kevytmajoneesilla. Kuori munat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa anjovisfileet kahtia. Kuori sitruuna ja leikkaa se neljään osaan. Leikkaa sitruunalohkot ohuiksi viipaleiksi.

Levitä palttoonnappien päälle kerroksittain munaviipaleita, kevytmajoneesia ja anjovisfileitä. Koristele sitruunalla ja tillillä.

X