1.4.2014

Muna-anjovistapakset

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola/SKOY

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

12 rukiista palttoonnappia
kevytmajoneesia
6 kananmunaa
1 rasia anjovisfileitä
1 sitruuna
tilliä

Valmistusohje

Muna-anjovistapakset sopivat vaikkapa pääsiäisaterian alkuun tai vappubrunssin huikopaloiksi. Sitruuna ja tilli kruunaavat muna-anjovistapakset.

Voitele palttoonnapit ohuelti kevytmajoneesilla. Kuori munat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa anjovisfileet kahtia. Kuori sitruuna ja leikkaa se neljään osaan. Leikkaa sitruunalohkot ohuiksi viipaleiksi.

Levitä palttoonnappien päälle kerroksittain munaviipaleita, kevytmajoneesia ja anjovisfileitä. Koristele sitruunalla ja tillillä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi