Muna-anjovistapakset
Muna-anjovistapakset sopivat vaikkapa pääsiäisaterian alkuun tai vappubrunssin huikopaloiksi. Sitruuna ja tilli kruunaavat muna-anjovistapakset.
Ainekset
- 12 rukiista palttoonnappia
- kevytmajoneesia
- 6 kananmunaa
- 1 rasia anjovisfileitä
- 1 sitruuna
- tilliä
Valmistusohje
Voitele palttoonnapit ohuelti kevytmajoneesilla. Kuori munat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa anjovisfileet kahtia. Kuori sitruuna ja leikkaa se neljään osaan. Leikkaa sitruunalohkot ohuiksi viipaleiksi.
Levitä palttoonnappien päälle kerroksittain munaviipaleita, kevytmajoneesia ja anjovisfileitä. Koristele sitruunalla ja tillillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous