1.4.2014

Muna-tomaattitapakset

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola/SKOY

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

12 pientä tomaattia

salaatti:

4 kovaksi keitettyä munaa
1 dl kevytranskankermaa
2 rkl kevytmajoneesia
1 rkl dijoninsinappia
1 pieni nippu tilliä hienonnettuna
1 pieni nippu ruohosipulia hienonnettuna
mineraalisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Muna-tomaattitapakset saavat makua tillistä ja ruohosipulista. Tarjoa herkulliset täytetyt tomaatit vaikkapa pääsiäisaterian alkupaloina.

Leikkaa tomaateista lakki irti ja koverra malto pienellä lusikalla pois. Käytä se muihin ruokiin.

Kuori ja hienonna munat. Sekoita joukkoon ranskankerma, majoneesi, sinappi sekä hienonnettu tilli ja ruohosipuli. Mausta seos maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla.

Täytä tomaatit salaatilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi