Munakoisokaviaari
Munakoisokaviaari ruisleivällä on loistava pikkunaposteltava. Hyvä vinkki iltapalaksi tai vieraille tarjottavaksi. Munakoisokaviaarissa munakoiso saa lisämaku tomaatista ja valkosipulista.
Ainekset
Munakoisokaviaari
- 1 iso munakoiso
- 1 sipuli
- 4 säilyketomaattia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl smetanaa
- suolaa, mustapippuria
- tilkka sitruunamehua ja hunajaa
- ruohosipulisilppua
Valmistusohje
Munakoisokaviaari tehdään näin:
- Kypsennä munakoisoa 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet öljyssä pannulla. Lisää tomaatit ja hienonna ne haarukalla. Anna tomaatti-sipuliseoksen hautua hetki.
- Kuori sillä aikaa paahdettu munakoiso ja hakkaa se veitsellä hienoksi. Lisää munakoisomuusi pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla, kypsennä hiljalleen kunnes neste haihtuu.
- Lisää pannulle vielä smetana. Jauha seos sileäksi sauvasekoittimella. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja hunajalla.
- Tarjoa munakoisokaviaari jäähtyneenä paahdetuille ruisleiville lusikoituna. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppua.
Saatat pitää myös näistä muista munakoisoherkuista, kuten munakoiso-vuohenjuustotorneista, juustokuorrutteisista uunissa paahdetuista munakoisoista tai zaalouk-salaatista eli marokolaisesta munakoisosalaatista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy taivaallinen pesto-munakoisovuoka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous