Mustaherukka-suklaavaahto
Herkullinen jälkiruokavaahto syntyy mustaherukkahillosta, sulatetusta suklaasta ja vaniljavaahdosta.
Ainekset
- 3 dl pakastettuja mustaherukoita
- 1 dl hillo-marmeladisokeria
- 250 g tummaa suklaata
- 2 ½ dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
Valmistusohje
Pane mustaherukat ja hillomarmeladisokeri kattilaan. Säästä muutama kokonainen marja koristeeksi. Kuumenna ja keitä kaksi minuuttia koko ajan sekoittaen. Anna hillon jäähtyä.
Sulata suklaa vesihauteessa tai pinnoitetussa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi.
Sekoita mustaherukkahillo, suklaa ja vaniljavaahto varovasti nostelemalla tasaiseksi seokseksi. Annostele vaahto tarjoiluastioihin ja koristele kokonaisilla mustaherukoilla. Pidä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous