mustaherukkavispipuuro
Reseptit

Mustaherukka-vispipuuro

Mustaherukka-vispipuuro on edullinen jälkiruoka tai aamun supersulostuttaja, joka syntyy kookoshiutaleista, pakastemustaherukoista ja mannasuurimoista.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustaherukka-vispipuuro

  • 8 dl vettä
  • 200 g mustaherukoita
  • ¾ dl kookoshiutaleita
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 1/2 dl tummia mannasuurimoita

Valmistusohje

Mustaherukka-vispipuuro tehdään helposti näin:

1. Mittaa kattilaan vesi, mustaherukat ja kookoshiutaleet. Anna ainesten kiehahtaa.

2. Lisää sokeri, suola ja vatkaa joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen poristen 10 minuuttia.

3. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Nauti kylmänä maidon kera.

Katso myös: Täyteläinen marjapuuro

Katso myös Kotiliesi.fi: Maaritin supersamettinen vispipuuro saa kiljaisemaan ihastuksesta! Nyt Maarit jakaa kolmen marjan puuronsa salaisuuden

X