mustaherukkatuorepuuro
Reseptit

Mustaherukkatuorepuuro

Tuorepuuro on mitä mainioin aamiainen, sillä se valmistuu yön aikana jääkaapissa. Mustaherukkatuorepuurossa maistuvat marjojen lisäksi jogurtti ja pellavansiemenet.
Teksti: Suvi Rüster

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl 4-viljan hiutaleita
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 2 dl murskattuja mustaherukoita
  • 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 0,1%) tai rasvatonta maitoa
  • 1.5 rkl hedelmäsokeria

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Anna turvota puolisen tuntia jääkaapissa. Voit valmistaa puuron jo edellisenä iltana, ja antaa sen turvota yön yli jääkaapissa.

X