24.6.2012

Mustikka-limekeitto

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

6 dl mustikoita
8 dl vettä
4 rkl sokeria
2 rkl perunajauhoja
1–2 limetin mehu ja raastettu kuori
tuoretta minttua
1 banaani

Valmistusohje

1. Soseuta mustikat. Mittaa vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes keitto kiehahtaa.

2. Anna keittopohjan jäähtyä hetki, lisää mustikkasose. Mausta keitto limettimehulla ja -raasteella ja koristele tuoreilla mintunlehdillä. Viipaloi sekaan banaani.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi