Reseptit

Mustikka-mantelipirtelö

23.5.2013 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Colourbox

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

3 rkl kuorittuja manteleita
1 rkl seesaminsiemeniä
1 banaani
3 dl rasvatonta jogurttia (alle 0,5 % rasvaa)
2 dl rasvatonta maitoa
2 dl pakastemustikoita
2 rkl hunajaa

koristeeksi:

mintunoksia

Valmistusohje

Manteleista ja mustikoista valmistettu pirtelö hellii sydäntä ja vatsaa.

  1. Jauha tehosekoittimessa ensin mantelit ja seesaminsiemenet. 
  2. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. 
  3. Koristele mintunoksalla. Tarjoile viileänä.

800 kJ (190 kcal)/1 annos

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme