23.4.2012

Mustikkakeitto

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 l pakastemustikoita
1 dl sokeria
2 tl perunajauhoja
7 dl vettä

Valmistusohje

Ota pari desiä mustikoita sivuun. Laita loput mustikoista ja sokeri kattilaan. Kaada lähes kaikki vesi päälle. Anna kiehua hetken.

Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Kaada seos keitokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Laita kattila liedelle kuumenemaan.

Nosta pois kun alkaa kuplia. Kaada termospulloon.

Tarjoiltaessa lisää kokonaisia mustikoita joukkoon.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi