Reseptit

Mustikkakeitto

Mustikka hellii toden teolla vatsaa. Tällä reseptillä valmistat helposti itsetehdyn mustikkakeiton, jota voi lisätä esimerkiksi aamupuuron sekaan.

Teksti:
Visa Nurmi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l pakastemustikoita
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl perunajauhoja
  • 7 dl vettä

Valmistusohje

Ota pari desiä mustikoita sivuun. Laita loput mustikoista ja sokeri kattilaan. Kaada lähes kaikki vesi päälle. Anna kiehua hetken.

Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Kaada seos keitokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Laita kattila liedelle kuumenemaan.

Nosta pois kun alkaa kuplia. Kaada termospulloon.

Tarjoiltaessa lisää kokonaisia mustikoita joukkoon.

X