Mustikkakeitto
Mustikka hellii toden teolla vatsaa. Tällä reseptillä valmistat helposti itsetehdyn mustikkakeiton, jota voi lisätä esimerkiksi aamupuuron sekaan.
Ainekset
- 1 l pakastemustikoita
- 1 dl sokeria
- 2 tl perunajauhoja
- 7 dl vettä
Valmistusohje
Ota pari desiä mustikoita sivuun. Laita loput mustikoista ja sokeri kattilaan. Kaada lähes kaikki vesi päälle. Anna kiehua hetken.
Sekoita perunajauhot vesitilkkaan. Kaada seos keitokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Laita kattila liedelle kuumenemaan.
Nosta pois kun alkaa kuplia. Kaada termospulloon.
Tarjoiltaessa lisää kokonaisia mustikoita joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous