12.7.2016

Mustikkamaito ja pullakorput

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Mustikkamaidossa maistuvat lapsuuden kesät. Pullakorppu sopii hienosti maitoon kastettavaksi.

Ainekset

½ pullapitko
8 dl maitoa
1 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 l mustikoita

Valmistusohje

1. Leikkaa pullapitko vajaan sentin paksuiksi viipaleiksi ja leikkaa viipaleet kolmioiksi. Nostele palat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paahda 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Jäähdytä pullakorput ja anna kuivua loppuun huoneenlämmössä.

2. Mausta maito tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

3. Annostele mustikat neljälle syvälle lautaselle ja kaada päälle maito.

4. Nosta annokseen 1–2 pullakorppua ja tarjoile.

Lisää herkkuja mustikasta:

958423-mustikkamuffinit.jpg

Mustikkamuffinit

986595-mustikka_pullavanukas.jpg

Mustikka-pullavanukas

985723-mustikka_kakku,590.jpg

Kesän mehevin mustikkakakku

Kotiliesi.fi: Mustikkapullat

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi