
Mustikkamannapuuro
Mustikkamannapuuro tehdään kuitupitoisesta kauramannasta. Raikas ja terveellinen puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä.
Ainekset
Mustikkamannapuuro
- 5 dl kaurajuomaa
- 1 dl kauramannasuurinoita
- 1/4 tl suolaa
- 1 pss (200 g) pakastemustikoita tai -puolukoita
- (sokeria)
Lisäksi
- kaurajogurttia tai -maitoa
Valmistusohje
Mustikkamannapuuro tehdään helposti näin:
1. Kuumenna maito kiehuvaksi. Ripottele sekaan mannaryynit samalla hvyin vatkaten. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla.
2. Lisää marjat joko kokonaisina tai sauvasekoittimella soseu- tettuna puuron joukkoon. Kuumenna puuro nopeasti ja mausta halutessasi sokerilla.
3. Nauti mustikkamannapuuro joko kuumana maidon kanssa tai kylmänä jogurtin kanssa.
Katso myös: Mannapuuro ja tuoremansikkahillo
Katso myös Kotiliesi.fi: Mannapuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous