Mustikkamantelitorttu
Ainekset
- 1 dl öljyä
- 3 dl grahamjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl mantelijauhetta
- 2 rkl perunajauhoja
- 1.5 dl sokeria
- 2 munaa
- 3 dl mustikoita
kuorrutus:
- 30 g margariinia
- 0.5 dl sokeria
- 1 dl mantelilastuja
Valmistusohje
Mantelijauhe ja -lastut tuovat makua ja vaihtelua perinteiseen mustikkamantelitorttuun.
1. Sekoita öljyyn jauhoseos, sokeri ja munat. Painele taikina voideltuun ja jauhotettuun piirasvuokaan.
2. Ripottele marjat pohjan päälle.
3. Sekoita huoneenlämpöiseen margariiniin sokeri ja mantelilastut ja lusikoi mustikoille.
4. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia. Voit tarjota jäähtyneen tortun hunajalla maustetun luonnonjogurtin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous