Mustikkamuffinit
Café Kumman mustikkamuffinit maistuvat kaikille.
Ainekset
Mustikkamuffinit
- 150 g margariinia
- 2 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
- 2 munaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 1/2 dl maitoa
- 2 1/2 dl mustikoita
Valmistusohje
Mustikkamuffinit Café Kumman tapaan valmistuvat näin:
1.Vatkaa margariini, sokeri, suola ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää munat ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on koostumukseltaan tasaista.
2. Sekoita kuivat aineet omassa kulhossaan eli yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää seos taikinaan kevyesti sekoittaen. Lisää lopuksi maito ja mustikat mahdollisimman vähän sekoittaen, jotteivät mustikat rikkoudu.
3. Paista mustikkamuffinit 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ohje: Café Kumma, Koskelantie 56, Helsinki
Vinkki: Kokeile myös iki-ihanaa mustikkaista tiikerikakkua eli mustikka-banaani -tiikerikakkua
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan makea pizza, mustikka-rahkapizza
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous