Reseptit

Mustikkamuffinit

Café Kumman mustikkamuffinit maistuvat kaikille.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Sampo Korhonen

Mustikkamuffinit onnistuvat taatusti tällä kahvilan ohjeella.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustikkamuffinit

  • 150 g margariinia
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa
  • 2 munaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 1/2 dl maitoa
  • 2 1/2 dl mustikoita

Valmistusohje

Mustikkamuffinit Café Kumman tapaan valmistuvat näin:

1.Vatkaa margariini, sokeri, suola ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää munat ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on koostumukseltaan tasaista.

2. Sekoita kuivat aineet omassa kulhossaan eli yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää seos taikinaan kevyesti sekoittaen. Lisää lopuksi maito ja mustikat mahdollisimman vähän sekoittaen, jotteivät mustikat rikkoudu.

3. Paista mustikkamuffinit 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ohje: Café Kumma, Koskelantie 56, Helsinki

Vinkki: Kokeile myös iki-ihanaa mustikkaista tiikerikakkua eli mustikka-banaani -tiikerikakkua

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan makea pizza, mustikka-rahkapizza

X