
Mustikkapannukakut
Amerikkalaisten pannukakkujen tapaan tehtyjen mustikkapannukakkujen maku on täyteläinen ja mustikkainen.
Marjat sopivat erinomaisesti aamiaspannukakkujen kanssa nautittavaksi.
Ainekset
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl grahamjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 3 rkl sokeria
- 3-5 sitruunamelissan lehteä
- 1 muna
- 30 g sulatettua margariinia
- 3.5 dl maitoa
- 2 dl mustikoita
tarjoiluun:
- 4 tl vaahterasiirappia
Valmistusohje
Mustikkapannukakut valmistuvat näin.
1. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, sokeri ja silputut sitruunamelissan lehdet.
2. Vatkaa toisessa kulhossa muna, sulatettu rasva ja kaada seos jauhojen joukkoon.
3. Paista taikinasta pannukakkuja lettupannulla. Ripottele kypsennyksen aikana mustikoita kiinteytyvään taikinaan.
4. Tarjoa mustikkapannukakut tuoreiden mustikoiden ja vaahterasiirapin kanssa.
Katso myös: Amerikkalaiset pannukakut – katso hittiohjeemme!
Katso myös Kotiliesi.fi: Ahvenanmaan pannukakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous