
Mustikkapiirakkajäätelöpuikot
Mustikkapiirakkajäätelöpuikot maistuvat kesän suosikkileivonnaiselta. Helppo jäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta.
Ainekset
Mustikkapiirakkajäätelöpuikot
- 200 g pakaste- tai tuoreita mustikoita (ei pensasmustikoita)
- 2 rkl juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
- 1 iso tai 2 pientä banaania
- 500 g jogurttia (rasvaa 10 %)
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1/2 tl kardemummaa
Valmistusohje
Mustikkapiirakkajäätelöpuikot tehdään helposti näin:
1. Soseuta mustikat hunajan tai siirapin kanssa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita banaanimurska jogurttiin, lisää mausteet.
2. Täytä muotit vuorotellen jäätelömassalla ja mustikkasoseella. Työnnä puutikut jäätelömassaan ja vetele sosetta tikulla niin, että jäätelöön syntyy raitoja. Pakasta mustikkapiirakkajäätelöpuikot. Voit halutessasi käännellä jätskipuikkojen päät pakastekuivatussa marjarouheessa.
VINKKI: Puikot voi jäädyttää muovisissa tai silikonisissa jäätelö- tai mehujäämuoteissa. Tikuiksi käyvät myös puiset kertakäyttölusikat.
Katso myös: Yhden kulhon mustikkajätskipuikot
Katso myös Kotiliesi.fi: Helppo mustikkapiirakkajäätelö
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous