Mustikkapiirakkapuuro
Mustikkapiirakkapuuro maistuu hurmaavalta vaniljakastikkeen kanssa. Uunissa kypsennetty neljän viljan puuro maustetaan kanelilla ja kardemummalla.
Ainekset
Mustikkapiirakkapuuro
- 4 dl neljän viljan hiutaleita
- 1-2 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl fariinisokeria
- 200 g mustikoita (tuoreita tai pakasteita)
- 6 dl (täys)maitoa
Lisäksi
- vaniljakastiketta
Valmistusohje
Mustikkapiirakkapuuro tehdään helposti näin:
1. Sekoita mausteet ja fariinisokeri hiutaleisiin. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Lisää mustikat (pakastemustikat kohmeisina) ja maito.
2. Anna puuron paistua 175-asteisessa uunissa n. 1⁄2 tuntia, kunnes se on hyytynyt ja puuron pinta on paahteinen.
3. Tarjoa mustikkapiirakkapuuro vaniljakastikkeen kera.
Katso myös: Kurpitsapuuro
Katso myös Kotiliesi.fi: Uunipuuro on herkkusuun valinta – näillä resepteillä haudutat puurosta täyteläisen ja pehmeän
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous