Mustikkapuuro
Mustikkapuuron rakenne on kuohkean vispipuuromainen joukkoon sekoitetun herajauheen ansiosta. Syö puuro sellaisenaan tai valuta sen päälle vielä jogurttia.
Ainekset
- 3 dl maustamatonta jogurttia
- 2 dl pakastemustikoita
- 1 dl sokeroimatonta mustikkamehukeittoa
- 4 dl pinaatinlehtiä
- 1/2 dl cashewpähkinöitä
- 4 rkl herajauhetta
- 2 rkl kauraleseitä
- 2 rkl hunajaa
- 1 rkl kookosöljyä
Valmistusohje
1. Mittaa tehosekoittimen kulhoon jogurtti, mustikat, mehukeitto, pinaatinlehdet, pähkinät, herajauhe, kauraleseet, hunaja ja kookosöljy.
2. Sekoita tasaiseksi, kuohkeaksi puuroksi.
3. Nauti mustikkapuuro heti tai pakkaa kylmälaukkuun mukaan treeneihin. Puuro sopii syötäväksi sellaisenaan. Voit myös valuttaa sen päälle vielä jogurttia.
Maista myös näitä ravitsevia välipaloja:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous