Reseptit 3.5.2012

Mysli

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3 dl kaurahiutaleita (puhdaskaura)
3 dl tattarihiutaleita
1 dl kuivattuja mustikoita
1 dl kuivattuja karpaloita tai puolukoita
1 dl ruusunmarjajauhetta tai tyrnijauhetta
0.5 dl pellavansiemeniä
1 dl hasselpähkinöitä

Valmistusohje

1. Levitä hiutaleet ja karkeasti rouhitut pähkinät uunipannulle leivinpaperin päälle ja paahda noin 20 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Sekoita välillä, älä anna tummua liikaa.

2. Anna hiutaleiden jäähtyä ja sekoita kaikki aineet keskenään.

3. Tarjoa mysliä jogurtin, viilin, maidon tai soijamaidon kanssa.

Vinkki: Kauran tilalla voit käyttää myös riisihiutaleita.

1 rkl (10 g): 73 kJ, 17 kcal

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi