Mysli
Tarjoa itse tehtyä mysliä jogurtin, viilin, maidon tai soijamaidon kanssa.
Ainekset
- 3 dl kaurahiutaleita (puhdaskaura)
- 3 dl tattarihiutaleita
- 1 dl kuivattuja mustikoita
- 1 dl kuivattuja karpaloita tai puolukoita
- 1 dl ruusunmarjajauhetta tai tyrnijauhetta
- 0.5 dl pellavansiemeniä
- 1 dl hasselpähkinöitä
Valmistusohje
1. Levitä hiutaleet ja karkeasti rouhitut pähkinät uunipannulle leivinpaperin päälle ja paahda noin 20 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Sekoita välillä, älä anna tummua liikaa.
2. Anna hiutaleiden jäähtyä ja sekoita kaikki aineet keskenään.
3. Tarjoa mysliä jogurtin, viilin, maidon tai soijamaidon kanssa.
Vinkki: Kauran tilalla voit käyttää myös riisihiutaleita.
1 rkl (10 g): 73 kJ, 17 kcal
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous