
Mysliletut hunajaisen jogurtin ja mehustettujen mansikoiden kera
Kesäloman herkkuaamupalaksi tarjotaan myslilettuja hunajaisen jogurtin ja mehustettujen mansikoiden kera.
Ainekset
Letut:
- 3 dl maitoa
- 2 dl mysliä (ei muromysliä)
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 1 iso kananmuna
- 1 tl suolaa
- 1 rkl täysruokosokeria
- 2 rkl rypsiöljyä
- öljyä paistamiseen
Jogurtti:
- 4 dl paksua kreikkalaista jogurttia
- 1.5 rkl hunajaa
- 2 rkl sitruunamehua
Mansikat:
- 0.5 l mansikoita
- 2 rkl tomusokeria
- 0.5 tl kanelia
pinnalle:
- 4 rkl mysliä
Valmistusohje
1. Vispilöi kulhossa maidon joukkoon mysli ja vehnäjauhot. Lisää sitten kananmuna ja muut aineet. Sekoita tasaiseksi ja jätä taikina hetkeksi turpoamaan. Paista taikinasta keskikokoisia lettuja öljyssä paistinpannulla.
2. Mausta jogurtti hunajalla ja sitruunamehulla.
3. Lohko mansikat ja laita kattilaan. Lisää tomusokeri ja kaneli. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita ja nosta kattila liedeltä.
4. Laita lettu kulhoon tai lautaselle ja lusikoi päälle jogurttia sekä mansikoita. Ripottele pinnalle mysliä ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous