
Nachopelti
Nachopelti on perjantaiherkku vailla vertaa. Tästä nachovuoasta erityisen ihanan tekee uunissa herkuksi paahtuva fetajuusto. Leffa pyörimään ja porukka sohvalle fetagratinoituja nachoja maistelemaan. Nämä nachot sopivat hienosti myös alkunaposteltavaksi päivällistä odotellessa.
Ainekset
Nachopelti
- 1 pss (400–500 g) nachoja
- 2 dl ranskankermaa
- 1 dl makeaa chilikastiketta
- 200 g minitomaatteja puolitettuna
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 150 g juustoraastetta
- 200 g fetajuustoa
- tuoretta lehtipersiljaa
Valmistusohje
Nachopelti tehdään helposti näin:
1. Levitä nachot leivinpaperilla peitetylle uunipellille tai uunivuokaan.
2. Sekoita ranskankerman joukkoon chilikastike ja lusikoi seos nachojen päälle.
3. Lisää vuokaan minitomaatit ja oliivit.
4. Ripottele päälle juustoraaste ja murennettu fetajuusto.
5. Gratinoi 220-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
6. Viimeistele nachopelti lehtipersiljalla.
Katso myös: Himohyvät vegemätöt! Bataattiranskalaiset, kaaliwingsit ja muut veden kielelle herauttavat kasvisruoat
Katso myös Kotiliesi.fi: Nachot – katso 6 rentoa ohjetta ruokiin, joista ei varmasti jää tähteitä!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous