
Napolilainen pizza
Trendikkäässä napolilaisessa pizzassa on täytteenä tomaattikastiketta, buffalomozzarellaa ja tuoreita basilikanlehtiä.
Ainekset
- 250 g buffalomozzarellaa
- 1 ruukku basilikaa
Lisäksi
- 1 annos juureen leivottua pizzataikinaa
- 1 annos raikasta tomaattikastiketta
Valmistusohje
1. Tee ensin pizzapohja.
2. Valmista tomaattikastike.
3. Levitä tomaattikastike pizza pohjan päälle. Valuta mozzarella juustopalloista nesteet pois. Revi juustoa kastikkeen päälle.
4. Kypsennä pizzaa kuumassa 250 asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja ja reunoilta rapea.
5. Levitä kypsän pizzan päälle basilikan lehtiä.
Kivat kasvispizzat teet myös näin:
Kasvispizzat munakoisosta ja kirsikkatomaateista
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous