Reseptit

Neljän aineksen maapähkinävoikeksit

26.2.2019 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

18

Arvostelu

Kiitos
Jauhottomat maa­pähkinäkeksit valmistuvat vartissa yhden kulhon taktiikalla. Ylijäävät keksit pysyvät rapeina tiiviissä lasipurkissa.

Ainekset

Maapähkinävoikeksit:

2 dl makeuttamatonta maapähkinävoita
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna

Valmistusohje

1. Pane uuni kuumenemaan 170-asteiseksi. Sekoita ainekset keskenään. Pyörittele taikina 18 palloksi. Jaa pallot kahdelle leivinpaperilla peitetylle pellille. Litistä pallot pikkuleiviksi haarukalla painamalla.

2. Paista keksejä uunin keskitasolla 12–15 minuuttia. Jäähdytä keksit ritilän päällä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme