
Nizzansalaatti pariloidusta lohesta
Perinteinen Nizzan salaatti saa uutta tvistiä pariloidusta lohesta.
Ainekset
- 4 munaa
- pala lohta, noin 500 g
- 100 g vihreitä papuja
- 4 kiinteää keskikokoista perunaa keitettynä
- erilaisia vihreitä salaatteja, esim. romaine, tammenlehti
- 4 tomaattia
- 1 punasipuli
- pala kurkkua
- 10–12 mustaa oliivia
kastike:
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 tl Dijon-sinappia
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Keitä kananmunat koviksi. Viipaloi ruodoton ja nahaton lohi. Pariloi lohiviipaleet pannulla, kunnes ne ovat saanet kauniin värin. Leikkaa pavuista päät ja keitä suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat. Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunaviipaleet, viipaloidut tomaatit, sipulirenkaat ja pilkotut kurkut.
2. Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.
3. Sekoita kastikeainekset ja laita kastike erikseen tarjolle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous