Reseptit

Nokkos-kaurapalacurry

Nokkos-kaurapalacurry on kotoisa versio suositusta intialaisesta pinaatti-juustocurrysta, palak paneerista. Halutessaan nokkosen voikin korvata pinaatilla.

Teksti:
Matleena Lahti
Kuvat:
Tommi Tuomi/Otavamedia

Nokkos-kaurapalacurry on kotoisa versio suositusta intialaisesta pinaatti-juustocurrysta, palak paneerista.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Nokkos-kaurapalacurry:

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl mietoa currytahnaa
  • 1 tl garam masalaa
  • 3 dl jogurttia tai kookosmaitoa
  • 150 g nokkosta tai pinaattia
  • 1 pkt (160 g) kaurapala (maustamaton)
  • 2 dl sipulin varsia hienonnettuna
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy ja kuullota mausteet.

2. Lisää pannulle jogurtti tai kookosmaito ja anna kiehua hetki. Lisää joukkoon pinaatti tai ryöpätty nokkonen, paloiteltu kaurapala sekä sipulin varret. Kuumenna ja tarkista maku.

3. Tarjoa riisin kera.

X