Nokkos-kaurapalacurry
Nokkos-kaurapalacurry on kotoisa versio suositusta intialaisesta pinaatti-juustocurrysta, palak paneerista. Halutessaan nokkosen voikin korvata pinaatilla.
Ainekset
Nokkos-kaurapalacurry:
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl mietoa currytahnaa
- 1 tl garam masalaa
- 3 dl jogurttia tai kookosmaitoa
- 150 g nokkosta tai pinaattia
- 1 pkt (160 g) kaurapala (maustamaton)
- 2 dl sipulin varsia hienonnettuna
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy ja kuullota mausteet.
2. Lisää pannulle jogurtti tai kookosmaito ja anna kiehua hetki. Lisää joukkoon pinaatti tai ryöpätty nokkonen, paloiteltu kaurapala sekä sipulin varret. Kuumenna ja tarkista maku.
3. Tarjoa riisin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous