923818-pavlova2.jpg
Kaunista ja herkullista pavlovaa varten sinun ei tarvitse kuin vatkata kerma ja asetella marjat ja hedelmät täytteeksi.
Reseptit

Nopea pavlova

Nopea pavlova on marenkiluomus, joka kootaan sokeriliemeen säilötyistä hedelmistä, tuoreista marjoista ja kermavaahdosta.
Teksti: Maarit Cederberg Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 valmista marenkilevyä, läpimitta noin 20 cm
  • 1 tölkki säilöttyjä hedelmiä liemineen
  • 5 dl tuoreita mansikoita
  • 2 dl vaahtoutuvaa kermaa tai vaniljakastiketta

Valmistusohje

Retkellä marenkilevyjen väliin käyvät esimerkiksi säilötyt persikat tai hedelmäsalaatti ja uuden sadon mansikat. Kermaksi pavlovaan sopii vaahtoutuva vaniljakastike tai kasviskerma, jotka kestävät suljetussa pakkauksessa kuljetuksen hyvin.

Kokoa kakku juuri ennen tarjoilua, näin marenki ei vety.

1. Aseta toinen levy pohjaksi, valuta päälle säilötyt hedelmät kuutioituina ja hiukan lientä. Lohko joukkoon tuoreita mansikoita ja lisää kermavaahto.

2. Peitä kakku toisella marenkilevyllä ja korista vati tuoreilla marjoilla. joita voit kostuttaa lopulla sokeriliemellä.

Vihje: Kermavaahdon tilalle sopii vanilja- tai nougatjäätelö.

X