Reseptit

Nopea pippuripihvi säilykelihasta

18.6.2012 Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 tölkki säilykelihaa
1 rkl osittain rouhittua pippurisekoitusta: musta- ja maustepippuria
voita

Valmistusohje

Avaa lihatölkki molemmista päistä. Työnnä liha ulos ja viipaloi kiekoiksi. Rouhi pippurit.

Kuumenna pannu. Sulata nokare voita pannulla ja paista lihakiekot nopeasti molemmin puolin. Nosta sivuun ja paahda pippurirouhe nopeasti pannulla voinokareen kanssa. Jaa paahtuneet pippurit pihveille.

Tarjoa silputtujen sipulinvarsien ja paahdettujen lampaankääpien tai tattilakkien kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *