Reseptit

Nopea pitsa

22.11.2013 Teksti: Hanna Gullichsen Kuvat: Ari Heinonen

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Nälän yllättäessä tämä pitsa on todella nopeatekoinen, mutta myös maittava! Pohjana voit käyttää valmispohjaa. Täytä esimerkiksi kinkulla ja mozzarellalla.

Ainekset

1 valmis (tai itse tehty) pitsapohja
n. 1/2 dl tomaattimurskaa
50 g tankomozzarellaa
pari viipaletta prosciutto-kinkkua
kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
basilikaa

Valmistusohje

Voit toki leipoa oman pitsapohjasi, mutta valmispohja sopii mainiosti tähän nopeaan pitsaan.

Levitä pitsataikinan päälle tomaattikastiketta, revi päälle mozzarellaa ja paista 200-asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan. Kun pitsa tulee uunista, laita prosciuttoviipaleet ja halkaistut kirsikkatomaatit sen päälle. Heitä mukaan vielä kourallinen basilikaa ja lorauta tilkka oliiviöljyä.

Tutustu myös tämä reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin.

Julkaistu aiemmin

kaksplus

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme