
Nopea puolukkahillo
Nopea ja helppo puolukkahilloke syntyy puolukoista, sokerista ja vedestä. Puolukkahilloke maistuu vaikkapa mustan makkaran tai maksaruokien kaverina.
Ainekset
- 0.5 l puolukoita
- 3 dl sokeria
- vettä
Valmistusohje
Tarjoa puolukkahilloke maksapihvien tai vaikkapa kaalilaatikon kanssa.
- Nosta puhdistetut puolukat ja sokeri pieneen kasariin.
- Lisää pari ruokalusikallista vettä. Kuumenna, kunnes seos kiehahtaa.
- Anna hillokkeen jäähtyä.
Lisää puolukkareseptejä:
Rommilla maustettu omena-puolukkahillo
Helppo soijakaalilaatikko ja inkivääri-chilipuolukoita
Kotiliesi.fi: Puolukka-appelsiinimarmeladi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous