Reseptit

Nopea puolukkahillo

Nopea ja helppo puolukkahilloke syntyy puolukoista, sokerista ja vedestä. Puolukkahilloke maistuu vaikkapa mustan makkaran tai maksaruokien kaverina.

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0.5 l puolukoita
  • 3 dl sokeria
  • vettä

Valmistusohje

Tarjoa puolukkahilloke  maksapihvien tai vaikkapa kaalilaatikon kanssa.

  1. Nosta puhdistetut puolukat ja sokeri pieneen kasariin.
  2. Lisää pari ruokalusikallista vettä. Kuumenna, kunnes seos kiehahtaa.
  3. Anna hillokkeen jäähtyä.

Lisää puolukkareseptejä:

Rommilla maustettu omena-puolukkahillo

Rommilla maustettu omena-puolukkahillo

Omena-puolukkamarmeladi

Omena-puolukkamarmeladi

Helppo soijakaalilaatikko ja inkivääri-chilipuolukoita

Helppo soijakaalilaatikko ja inkivääri-chilipuolukoita

Kotiliesi.fi: Puolukka-appelsiinimarmeladi

X