Nopeat bulgarialaiset juustoleipäset
Aamupalaksi tai pääruoan oheen, nämä bulgarialaiset juustoleipäset vievät kielen mennessään. Ja mikä parasta, ne ovat valmiita noin puolessa tunnissa!
Ainekset
- 1 tl ruokasoodaa
- 2 1/2 dl Bulgarian jogurttia
- 1/2 kg vehnäjauhoja
- 2 pientä munaa
- 250 g sirene-juustoa tai fetaa
- 50 g voita
Valmistusohje
Nopeat bulgarialaiset juustoleipäset kohotetaan soodalla. Tarjoa bulgarialaiset juustoleipäset tuoreina aamiaiseksi tai vaikkapa lihapadan seurana.
Sekoita jogurtti ja sooda. Lisää vehnäjauhot, munat ja murustettu juusto. Vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 8 osaan ja pyöritä ne pulliksi.
Tee pulliin keskelle kolo ja pane siihen nokare voita. Nosta pullat leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista 175-asteisessa uunissa kullanruskeiksi, noin 20 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous