Nopeat piparminttu-rosmariinisuklaat
Nämä söpöt suklaanapit ovat todella helpot ja nopeat valmistaa. Voit lisätä pinnalle rosmariinin ja piaprmintun lisäksi myös pienen ripauksen sormisuolaa.
Ainekset
- 250 g tummaa suklaata
- muutama tippa minttuesanssia
- ½ dl piparminttukaramellirouhetta
- 2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
1. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Mausta suklaa minttuesanssilla.
2. Valuta suklaasta pieniä lätäköitä leivinpaperin päälle, ja ripottele pinnalle piparminttukaramellirouhetta
sekä rosmariinia.
3. Anna kovettua jääkaapissa.
4. Säilytä tiiviissä purkissa tai astiassa viileässä.
Katso myös:
Valkoinen ja tumma joulusuklaa, Ruoka.fi
Pähkinä-suklaafudge, Ruoka.fi
Chilijääsuklaa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous