Reseptit

Nopeat piparminttu-rosmariinisuklaat

21.12.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Nämä söpöt suklaanapit ovat todella helpot ja nopeat valmistaa. Voit lisätä pinnalle rosmariinin ja piaprmintun lisäksi myös pienen ripauksen sormisuolaa.

Ainekset

250 g tummaa suklaata
muutama tippa minttuesanssia
½ dl piparminttukaramellirouhetta
2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

1. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Mausta suklaa minttuesanssilla.

2. Valuta suklaasta pieniä lätäköitä leivinpaperin päälle, ja ripottele pinnalle piparminttukaramellirouhetta
sekä rosmariinia.

3. Anna kovettua jääkaapissa.

4. Säilytä tiiviissä purkissa tai astiassa viileässä.

Katso myös:

Valkoinen ja tumma joulusuklaa, Ruoka.fi
Pähkinä-suklaafudge, Ruoka.fi
Chilijääsuklaa, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme