Nutella-suklaafudge
Itse tehdyt Nutella-fudget on helppo tehdä kondensoidusta maidosta.
Reseptit

Nutella-suklaafudget

Itsetehdyt Nutella-suklaafudget ovat suklaasta pitävän toivelahja.
Teksti: Kaisa Nieminen Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

40

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 rkl voita voiteluun
  • 1 prk (350 g) Nutella-levitettä
  • 1 tlk kondensoitua maitoa
  • 220 g tummaa suklaata (60 %)
  • 3 rkl suolatonta voita
  • 1/2 tl sormisuolaa

Valmistusohje

Voitele uunivuoka voilla ja laita päälle leivinpaperi. Laita kulhoon kondensoitu maito, Nutella, rouhittu suklaa ja voi. Laita kulho vesihauteeseen ja lämmitä seosta noin 5 minuuttia, kunnes suklaa ja voi sulavat. Kaada seos uunivuokaan ja tasoita pinta. Ripottele pintaan sormisuolaa. Peitä ja laita kylmään pariksi tunniksi kovettumaan. Leikkaa kuumaan veteen kastetulla terävällä veitsellä paloiksi.

Katso myös:

Piparminttu-fudge, Ruoka.fi
Pähkinä-suklaafudge, Ruoka.fi
Karpalo-valkosuklaafudge, Kotiliesi.fi

X