Nutella-täytteiset suklaasydämet
Nämä herkulliset suklaasydämet täytetään Nutella-pähkinälevitteellä.
Ainekset
Taikina:
- 150 g (2½ dl) tomusokeria
- 1 keltuainen
- 250 g kylmää voita
- 5 dl vehnäjauhoja
- 25 g (½ dl) kaakaota
Täyte
- 200 g Nutella-pähkinätahnaa
Valmistusohje
1. Pane keltuainen ja sokeri kulhoon. Lisää paloiteltu, kylmä voi kuutioina. Sekoita taikina tasaiseksi sähkövatkaimella tai sormin nyppimällä. Sekoita kaakao jauhoihin ja lisää voiseokseen nopeasti sekoittaen. Painele taikina levyksi, kääri folioon ja anna levätä jääkaapissa tunnin ajan.
2. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat kevyesti jauhotetulla alustalla noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota sydänmuotilla levystä pikkuleipiä ja pane ne leivinpaperilla peitetylle pellille. Kypsennä sydämiä noin 11 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Täytä sydämet vasta tarjoiluvaiheessa. Levitä puolille sydämistä kerros pähkinätahnaa ja paina päälle toinen sydän. Tomuta sydämet halutessasi kaakaojauheella tai tomusokerilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous