Reseptit

Nutellapizza

4.3.2016 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Nutellasta ja vaahtokarkeista syntyy ihana jälkiruokapizza, joka sopii tarjottavaksi myös vaikkapa lasten synttäreille.

Ainekset

1/2 pizzataikinaa

Täyte

1 prk Nutellaa tai muuta pähkinäsuklaalevitettä
1 pss minivaahtokarkkeja
2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä

Valmistusohje

1. Jaa pizzataikina 8–10 pieneen palaan, ja kauli ne ohuiksi pizzapohjiksi.

2. Notkista Nutella lusikalla tai lämmitä sitä tarvittaessa muutama sekunti mikrossa, ja levitä se pizza­pohjille. Ripottele päälle minivaahto­karkkeja.

3. Paista pikkupizzoja 220-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia, tarkkaile, etteivät vaahtokarkit pala.

4. Ripottele vielä kuumien pizzojen pinnalle paahdettuja hasselpähkinöitä rouhittuina, ja nauti hieman jäähtyneenä.

Katso myös:
Nutellakuppikakut, Ruoka.fi
Nutellamousse, Ruoka.fi
Italialainen Nutella-juustokakku, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *