
Nuudelisalaatti
Nuudelisalaatti sopii arkeen ja juhlaan. Tämän nuudelisalaatin salaisuus piilee maistuvassa kastikkeessa
Ainekset
Nuudelisalaatti
- 400-500 g sobanuudeleita
- 200 g tuoreita sokeriherneitä
- 1 punainen paprika
- 1 retikka
Kastike
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl ranskalaista sinappia
- 1 dl valko- tai riisiviinietikkaa
- 3 dl öljyä
Valmistusohje
Nuudelisalaatti syntyy näin helposti:
1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä. Laita kulhoon. Lisää kiehautetut ja puolitetut sokeriherneet, suikaloitu retikka ja kuutioitu paprika.
2. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kostuta salaatti osalla kastikkeesta. Tarjoa loput kastikkeesta erikseen.
3. Nuudelisalaatti sopii noutopöydän tarjottavaksi esimerkiksi marinoidun paahtofileen kanssa.
Japanilaishenkiseen noutopöytään sopivat myös katkarapukääröt, salaatti Kioton tapaan ja japanilainen munakasrulla.
Katso myös Kotiliesi.fi: Nuudelit ovat aasialaisen keittiön perusta – kokosimme ihanimmat nuudeliruoat keitoista vokkeihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous