Nuudeliwokki
Nuudeliwokki on täynnä vihervoimaa. Täysjyvänuudelit saavat seurakseen lehtikaalia, broccolinia ja vihreitä papuja.
Ainekset
Nuudeliwokki
- 100 g lehtikaalia
- 100 g vihreitä papuja
- 200 g broccolinia
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1/2 dl auringonkukansiemeniä
- 1 kevätsipulin varsi
- 150 g täysjyvänuudeleita
Kastike
- 1 limetinmehu
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1/2 tl chilikastiketta (esimerkiksi srirachaa)
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl vaahterasiirappia
Valmistusohje
Nuudeliwokki tehdään helposti näin:
1. Sekoita kastikeainekset yhteen.
2. Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi. Poista pavuista kannat. Paloittele broccoliinit. Hienonna kevätsipuli.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit siivilässä.
4. Kuullota broccolinit, pavut ja lehtikaali öljyssä kypsiksi. Sekoita joukkoon nuudelit, kastike ja kevätsipuli. Viimeistele nuudeliwokki auringonkukansiemenillä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Nuudelit ovat aasialaisen keittiön perusta – kokosimme ihanimmat nuudeliruoat keitoista vokkeihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous