
Omena-ananaspaistos
Mehevä jälkiruoka syntyy kotimaisista omenoista ja ananaksesta, kun ne maustetaan kanelilla ja kuorrutetaan toscakakun tapaan mantelilastuilla.
Ainekset
- 4 isoa kotimaista omenaa
- 225 g ananasmurskaa
kuorrutus:
- 30 g margariinia
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl kermaa tai kevytmaitoa
- 3/4 dl sokeria
- 1 dl mantelilastuja
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
Tässä omena-ananaspaistoksen ohje.
1. Kuori omenat, poista siemenet ja leikkaa omenat lohkoiksi. Pane lohkot pinnoitettuun uunivuokaan tai pieniin annosvuokiin.
2. Levitä päälle ananasmurska. Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot, kerma tai kevytmaito, sokeri ja mantelilastut. Kiehauta. Kaada kuorrutus omenalohkojen ja ananasmurskan päälle. Sirottele pinnalle kanelia.
3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Tarjoa herkku vaniljajäätelön kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous