Omena-aprikoosichutney
Pata kuin pata saa lisää luonnetta ja ryhtiä, kun tarjoat sen kanssa itse keitettyä chutneya eli mausteista hilloketta.
Ainekset
- 400 g jauhoisia omenoita
- 100 g kuivattuja aprikooseja
- 1 keltasipuli
- 1 punainen chilipalko
- 2 rkl raastettua inkivääriä
- 1 tl maustepippuria huhmareessa rouhittuna
- 1 tl suolaa
- 1 dl ruokosokeria
- 0.5 dl vadelma & persikka omenaviinietikkaa
- 0.5 dl vettä
- 5 dl:n lasipurkki
Valmistusohje
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat kuutioiksi. Suikaloi aprikoosit ja hienonna sipuli sekä chilipalko.
Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes omenakuutiot ovat lähes soseutuneita.
Jäähdytä hetki ja lusikoi puhtaaseen purkkiin. Säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous