
Omena-puolukka-tuorejuustopiirakka
Ainekset
- 250 g pakastemurotaikinaa (tai itse tehtyä)
Täyte 1:
- 3 omenaa
- 4 dl puolukoita
- 1 dl sokeria
- 1 tl kardemummaa
Täyte 2:
- 3 dl ranskankermaa
- 2 kananmunaa
- 0.5 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Painele pehmeä murotaikina piirakkavuoan (halkaisija noin 23 cm) pohjalle ja reunoille.
2. Leikkaa omenat viipaleiksi ja sekoita kulhossa viipaleiden joukkoon puolukat, sokeri ja kardemumma. Kaada ne piirakkapohjan päälle.
3. Sekoita keskenään ranskankerma, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kevyesti vispilöiden. Valuta seos tasaisesti omena-puolukkaseoksen pinnalle.
4. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, peitä piirakan pinta foliolla. Jäähdytä piirakka hyvin ennen tarjoilua.
Kommentit
Hmmm, missä se tuorejuusto tässä onkaa!?
Kommentit
Hmmm, missä se tuorejuusto tässä onkaa!?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous