Omena-puolukkamarmeladi sitruunalla
Puolukka ja omena ovat oiva pari.
Ainekset
- ½ kg omenia
- 1 l puolukoita
- 1 sitruunan mehu
- 1 pkt hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Kuori ja halkaise omenat. Poista niistä siemenkota ja kuutioi omenanpuolikkaat. Huuhdo puolukat.
Pane omenakuutiot, puolukat ja sitruunamehu kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä noin viisi minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia.
Jaa marmeladi puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous