Omenainen broilerisalaatti
Omenainen broilerisalaatti on makujen täydellinen yhdistelmä. Hyvässä salaatissa on jotain pehmeää, rapeaa, kypsää, raakaa, täyteläistä ja raikasta.
Ainekset
Omenainen broilerisalaatti
- 400 g broilerin sisäfileitä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl harissaa
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- 2–3 napakkaa punaista omenaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- ripaus chilijauhetta
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
- 100 g babypinaattia
- 200 g rapeaa salaattia
- 100 g paahdettuja pekaanipähkinöitä
- 50 g sinihomejuustoa muruina
Valmistusohje
Omenainen broilerisalaatti eli omenainen kanasalaatti valmistuu broilerin sisäfileistä näin helposti.
1. Kääntele kulhossa broilerin sisäfileisiin öljy, harissa ja ripaus suolaa. Kuumenna paistinpannu ja paista fileet kypsiksi. Nosta sivuun odottamaan. Pyyhkäise pannu puhtaaksi talouspaperilla.
2. Leikkaa omenat lohkoiksi. Lisää pannulle oliiviöljy ja kuumenna. Lisää myös hunaja sekä omenalohkot. Paista lohkoihin väriä niitä välillä käännellen ja mausta chilijauheella sekä suolalla ja mustapippurilla. Älä paista omenoita liian kypsiksi, niihin saa jäädä rapeutta.
3. Levitä pinaatti ja rapea, revitty salaatti vadille ja lisää päälle paistetut omenalohkot, viipaloidut broilerit, paahdettuja pekaanipähkinöitä sekä sinihomejuustomurua.
4. Tarjoile omenainen broilerisalaatti hyvän leivän kera.
Katso myös:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous