Omenakääretorttu
Omenahillolla täytetyt mehukkaat kääretorttuviipaleet pujotetaan kesäisesti vartaisiin ja koristellaan syötävillä orvokeilla.
Ainekset
- 4 munaa
- 1.5 dl sokeria
- 0.5 dl perunajauhoja
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
täyte:
- 4 dl makeaa omenahilloa
- 1–2 tl kanelia
koristeeksi:
- syötäviä kukkia, esim. luomuorvokkeja
Valmistusohje
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ne munavaahtoon ja kääntele kevyesti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina ohuiksi levyiksi kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200- asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
2. Kumoa levyt sokeroiduille leivinpapereille. Irrota paperit ja levitä levyille omenahilloa. Ripottele pinnalle kanelia. Kääri molemmat levyt tiukalle rullalle. Anna maustua viileässä muutaman tunnin ajan. Viipaloi annospaloiksi ja koristele syötävillä kukkasilla.
Kommentit
Ekaa kertaa elämässäni sain kääretorttuohjeella aikaan frisbeen. Ei toivoakaan, että tätä saisi rullattua. Ihan järkyttävän huono ohje, ei voi suositella.
Kommentit
Ekaa kertaa elämässäni sain kääretorttuohjeella aikaan frisbeen. Ei toivoakaan, että tätä saisi rullattua. Ihan järkyttävän huono ohje, ei voi suositella.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous