Omenakiisseli
Täyttävän lounaan jälkeen tekee mieli raikasta jälkiruokaa. Tähän omenakiisseli on nappi valinta. Kiisseli tarjoillaan vaahdotetun vanilliinikastikkeen kanssa.
Ainekset
- 5 dl vettä
- 5 dl omenatäysmehua
- 4 rkl perunajauhoja
- 1 rkl sokeria
- 4 happoista omenaa
- 1 rkl kanelia
Lisäksi:
- vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
Valmistusohje
Omenakiisseli on raikas jälkiruoka.
1. Pane vesi, omenamehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa pari kertaa.
2. Kuori ja raasta omenat. Lisää omenaraaste kiisselin joukkoonja mausta kiisseli kanelilla. Anna jäähtyä. Tarjoa vaahdotetun vanilliinikastikkeen
kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous