Omenatoti
Höyryävä omenatoti terästetään täyteläisellä calvadoksella. Tätä lämmintä juomaa kelpaa nautiskella viileinä syysiltoina.
Ainekset
- 2 plo (33 cl) kuivaa omenasiideriä
- 3 rkl ruskeaa sokeria
- 1 kanelitanko
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 dl Calvadosta
- laseihin omenalohkoja
Valmistusohje
1. Kuumenna omenasiideri, sokeri ja kanelitanko kattilassa kiehumispisteeseen. Anna maustua 5 minuuttia kannen alla. Nosta kanelitanko pois ja kuumenna juoma varoen, älä keitä. Mausta sitruunamehulla ja calvadoksella. Nosta laseihin omenanpaloja ja tarjoile juoma kuumana.
Lisää lämpimiä juomia syksyyn:
Kotiliesi.fi: Kuuma appelsiinisiideri
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous