
Paahdettu kaali-perunasalaatti
Kaali-perunasalaatti on ihana lisä kesäpiknikille.
Ainekset
- 16 pientä varhaisperunaa
- 2 rkl öljyä
- sormisuolaa
- mustapippuria
- 0,5 varhaiskaalia
- 3 nippusipulia
- silputtua lehtipersiljaa
Kastike
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 rkl viinietikkaa
- tilkka juoksevaa hunajaa
- 1 dl rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Pese perunat, pane uunivuokaan ja öljyä perunat käsin. Mausta sormisuolalla ja pippurilla. Paahda perunat kypsiksi 200-asteisessa uunissa.
2. Silppua kaali ja punasipuli kulhoon. Lisää päälle haaleat perunat. Silppua päälle reilusti persiljaa. Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle.
Katso myös:
Eteläafrikkalainen perunasalaatti
Kotiliesi: Vihreä perunasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous