
Paahdettu kasvis-härkäpapupelti
Vegepellille voit pilkkoa kypsymään mitä vain kaapista löytyviä kasviksia. Joukkoon sekoitettu kuivahyllyllä säilyvä härkisrouhe pysyy kasvisten joukossa kypsyessään mahtavan rouskuvana. Vegaaninen juustoraaste ei sula tavallisen juuston tapaan uunissa venyväksi, mutta antaa ruoalle juustomaista makua
Ainekset
Paahdettu kasvis-härkäpapupelti:
- 2 l kuorittuja ja pilkottuja kasviksia, esim. porkkanaa, broccoliinia, bataattia, paprikaa
- 1-2 dl härkisrouhetta
- 3 rkl öljyä
- 1 rkl kuivattuja yrttejä, esim. oreganoa, timjamia, rosmariinia
- 1 tl suolaa
- 1 pc (175 g) vegaanista pizzajuustoa
- 1 ruukku basilikaa
Valmistusohje
1. Kuori kasvikset tarvittaessa ja leikkaa paloiksi.
2. Sekoita pellillä kasvikset, härkisrouhe, öljy, kuivatut yrtit ja suola. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kasvikset tuntuvat napakan pehmeiltä.
3. Ripottele päälle tuoretta basilikaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous