Paahdettua broileria ja kurkku-ananassalaattia
Kurkku-ananassalaatin ohessa tarjottavat broilerinkoipinuijat voi grillikaudella mainiosti myös grillata.
Ainekset
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl currya
- ripaus chilijauhetta
- ripaus suolaa
- 8-12 broilerin koipinuijaa
- 2 rkl seesaminsiemeniä
salaatti
- 1 ananas paloiteltuna
- 1 pieni kurkku paloiteltuna
- 1/2 ruukku korinateria hienonnettuna
- 1/2 ruukku minttua
- 2 limetin mehu ja raastettu kuori
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 tl hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita öljyn joukkoon mausteet ja hiero seos koipinuijien pintoihin. Laita nuijat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemenet.
2. Kääntele isossa kulhossa ananaspalat, kurkkukuutiot ja yrtit sekaisin.
3. Sekoita pienessä kulhossa limetin mehu ja kuoriraaste, öljy, hunaja, suola ja pippuri.
4. Kääntele kastike salaatin joukkoon ja anna maustua hetki. Tarjoile broilerinuijien kera.
Salsa on kiva ja raikas lisuke:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous