Reseptit 3.10.2015

Paahdettua sitrushedelmää ja minttusokeria

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

1 appelsiini tai greippi
1 tl ruokosokeria
1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna

Valmistusohje

Paahtaminen herättelee sitruksen omaa makeutta, ja minttu-sokeri tekee siitä herkkua.

1. Halkaise hedelmä.

2. Kuumenna paistinpannu ja paista puolikkaita leikkuupinta alaspäin niin, että pinta karamellisoituu ja muuttuu paahteisen kullanruskeaksi.

3. Nosta hedelmäpuolikkaat lautasille ja ripottele pinnalle ruokosokeri, jonka joukkoon on sekoitettu hienonnettu minttu.

4. Tarjoile heti.

Katso myös: 

Sitrussalaatti ja minttusokeria, Ruoka.fi

Vitamiinipommi: Sitruskiisseli, Ruoka.fi

Vitamiinivirkistysjuoma, Kotiliesi.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi