
Paahdettua sitrushedelmää ja minttusokeria
Ainekset
- 1 appelsiini tai greippi
- 1 tl ruokosokeria
- 1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
Valmistusohje
Paahtaminen herättelee sitruksen omaa makeutta, ja minttu-sokeri tekee siitä herkkua.
1. Halkaise hedelmä.
2. Kuumenna paistinpannu ja paista puolikkaita leikkuupinta alaspäin niin, että pinta karamellisoituu ja muuttuu paahteisen kullanruskeaksi.
3. Nosta hedelmäpuolikkaat lautasille ja ripottele pinnalle ruokosokeri, jonka joukkoon on sekoitettu hienonnettu minttu.
4. Tarjoile heti.
Katso myös:
Sitrussalaatti ja minttusokeria, Ruoka.fi
Vitamiinipommi: Sitruskiisseli, Ruoka.fi
Vitamiinivirkistysjuoma, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous